CREDIT CARD IS NOW WORKING ON WWW.KRATOMBIRD.COM! 

Vélemények

Kratom Minőségbiztosítás

Labor tesztelve

A Kratom Birdnél rendkívül büszkék vagyunk a minőség iránti elkötelezettségünkre és arra, hogy a legnagyobb gondossággal bánunk nagyra becsült ügyfeleinkkel. Megingathatatlan elkötelezettségünk részeként alapos laboratóriumi vizsgálatokat végzünk minden mitragyna speciosa termékünkön, mielőtt értékesítésre kerülnének.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ön jóléte mindennél fontosabb, és szeretnénk biztosítani, hogy minden tőlünk kapott termék megfeleljen a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek. Ezért minden egyes tételt átfogó tesztelésnek vetünk alá megbízható harmadik felek laboratóriumaiban. Ezekre a vizsgálatokra azért van szükség, hogy ellenőrizzük termékeink tisztaságát és általános integritását.

Szigorú minőségbiztosítási folyamatunk során gondosan teszteljük a különböző potenciális szennyeződéseket és anyagokat, amelyek veszélyeztethetik termékeink biztonságát. Átfogó laboratóriumi tesztjeink kifejezetten az

  • E. coli
  • Élesztőgombák
  • Szalmonella
  • Enterobaktériumok
  • Nehézfémek

jelenlétét vizsgálják

Garantált minőség

Ezen tesztek elvégzésével arra törekszünk, hogy teljes nyugalmat biztosítsunk önnek, hisz biztos lehet benne, hogy a tőlünk vásárolt termékeket alaposan megvizsgáljuk és káros elemektől mentesek.

Megértjük, hogy az átláthatóság elengedhetetlen, és büszkék vagyunk arra, hogy megoszthatjuk laboratóriumi teszteredményeinket ügyfeleinkkel. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne hozzáférni a részletes laboratóriumi jelentésekhez, kérjük, keressen fel minket ezügyben. Nagyra értékeljük bizalmát, és elkötelezettek vagyunk a legjobb minőségű termékek biztosítása mellet, amelyek tudományosan is validáltak.

Amikor a Kratom Birdet választja, biztos lehet benne, hogy olyan cégtől vásárol, amely valóban törődik a jólétével. Továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink egészségére és elégedettségére szigorú laboratóriumi tesztelési gyakorlataink fenntartásával és a minőségbiztosítás iránti megingathatatlan elkötelezettségünkkel.

Bizalom

Köszönjük, hogy a Kratom Birdet választotta. Bízunk benne, hogy kivételes élményt tudunk nyújtani önnek, amelyet a kiválóság és az ügyfél-elégedettség iránti elkötelezettségünk támogat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen gondolata van, vagy részt szeretne venni a laborjelentésekben.


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.