WE WILL BE CLOSED TOMORROW, JUNE 21ST, FOR A SWEDISH HOLIDAY. SHIPPING WILL RESUME ON MONDAY, JUNE 24TH!

Vélemények

RED INDO

result is 0
sku is RED INDO sample sku is RED INDO-Sample now it is 2024-06-20 11:39:25
current year and month is 2024-06
Elérhetőség: Raktáron
Csak %1 maradt
SKU
RED INDO
8,27 EUR  - 50g
result is 0
sku is RED INDO sample sku is RED INDO-Sample now it is 2024-06-20 11:39:25
current year and month is 2024-06

test test test 5439,sample item sku is RED INDO-Sample,Sample enable flag is 1,customer login status is

Termékleírás

Red Indo egy kiváló minőségű kratom termék, amelyet gondosan szüretelnek a vadon termő kratom növényekből az egzotikus indonéziai Aceh dzsungelében. Ez a vörös változat erős nyugtató és lazító hatásairól ismert, tökéletes azok számára, akik egy hosszú nap után szeretnének pihenni és ellazulni.

A Red Indo egy természetes módot kínál az kényelmetlenség enyhítésére és a mély jóllét érzésének megteremtésére, ami ideális a teljes kikapcsolódáshoz és a belső béke eléréséhez.

Különböző csomagméretekben kínáljuk a Red Indo-t, 15g-tól 1kg-ig, így könnyen megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő mennyiséget. Akár kezdő, akár tapasztalt felhasználó, biztosan megtalálja a megfelelő méretet.

A Kratom Bird-nél büszkék vagyunk arra, hogy a legmagasabb minőségű termékeket szállítjuk. Minden Red Indo csomag szigorú minőség-ellenőrzésen megy keresztül, hogy biztosítsuk, hogy minden alkalommal a legmagasabb színvonalú terméket kapja.

Próbálja ki a Red Indo-t még ma; biztosak vagyunk benne, hogy ez a termék az új kedvence lesz a kikapcsolódáshoz és a jó közérzethez!

Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget saját maga. Ha kíváncsi, és szeretné kipróbálni vásárlás előtt, ingyenes mintákat is kínálunk. Tudja meg, hogyan veheti fel a mintákat a rendelésébe itt

További információ
Sale LabelNem 
Laboratóriumban tesztelve

Laboratóriumban tesztelve

Ezt a terméket egy felhatalmazott harmadik fél laborjában tesztelték

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Biztosítjuk, hogy ez csakis 100% mitragyna speciosa, hozzáadott szintetikus összetevők nélkül

Dalékanyagok nélkül

Dalékanyagok nélkül

Adalékanyagoktól, rovarírtóktól, vírusoktól és baktériumoktól mentes.

Szeretnéd értékelni?
Csak regisztrált vásárlók tudnak értékelést írni.
Jelentkezz be vagy csinálj egy új fiókot
Írj véleményt


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.