Vélemények

WHITE SUMATRA

Elérhetőség: Raktáron
Csak %1 maradt
SKU
WHITE-SUMATRA
30,78 EUR  - 250g

test test test 5439,sample item sku is none,Sample enable flag is 0,customer login status is

Termékleírás

Fehér Szumátra Kratom a Kratom Bird-tól: Egy természet ajándéka Sumatra legmélyebb erdeiből, híres a szellem ébresztéséért és a fókusz megerősítéséért. Az autenticitás iránti elkötelezettséggel csak a legkiválóbb leveleket válogatjuk a szumátrai kratomfákról, Indonéziában.

A Kratom Birdnél az minőség iránti elkötelezettség több mint szavak. Minden gramm szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül annak érdekében, hogy egy tiszta, természetes terméket kapjon, kompromisszumok nélkül. Bízzon benne, itt nincs mesterséges, csak a kratom legegyedibb esszenciája.

Sokan a Fehér Szumátra Kratomot választják a természetes energialöket után egy fürdő után, tökéletes a sűrű munkanapokhoz vagy amikor az edzésnek szüksége van egy kis extra löketre. Válasszon a csomagolási méreteink közül a webáruházunkban, 15g-tól 1 kg-ig.

Mélyedjen el a minőségi kratom világában a Kratom Bird segítségével. Tapasztalja meg azt a különbséget, amit a minőség, a szenvedély és az autenticitás jelenthet.

Érdekli egy ingyenes minta ennek a terméknek? Tudja meg, hogyan adhat hozzá mintákat a rendeléséhez itt

  • KRATOM WHITE SUMATRA
További információ
Sale LabelNem 
Laboratóriumban tesztelve

Laboratóriumban tesztelve

Ezt a terméket egy felhatalmazott harmadik fél laborjában tesztelték

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Biztosítjuk, hogy ez csakis 100% mitragyna speciosa, hozzáadott szintetikus összetevők nélkül

Dalékanyagok nélkül

Dalékanyagok nélkül

Adalékanyagoktól, rovarírtóktól, vírusoktól és baktériumoktól mentes.

Szeretnéd értékelni?
Csak regisztrált vásárlók tudnak értékelést írni.
Jelentkezz be vagy csinálj egy új fiókot
Írj véleményt


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.