Vélemények

Rólunk

Kratom Bird

A Kratom Birdnél az alapértékeink vezérelnek minket, amelyek cégünk filozófiájának és működésének alapját képezik. Az őszinteség és a bizalom, a szolgáltatás és a felelősség, a kompetencia és a zsenialitás, az együttműködés és az innováció azok az elvek, amelyek irányítanak minket, miközben igyekszünk a lehető legjobb élményt nyújtani nagyra becsült ügyfeleink számára.

Történetünk 2012-ben kezdődött, amikor felcsillant szemünkben a kratom növény iránti érdeklődés. Felismerve a piac megbízható és kiváló minőségű termékek iránti igényét elköteleztük magunkat, hogy forradalmasítjuk az iparágat. Rendkívül aprólékos kutatásokat végeztünk a növényen, feltérképeztük a piacot, és megbízható beszállítókat kerestünk. Elégedetlenek voltunk a meglévő üzleti hibákkal, ezért úgy döntöttünk, hogy közvetlenül meglátogatjuk a forrást, Délkelet-Ázsiát, és közvetlen együttműködést alakítunk ki a gazdálkodókkal.

Miért vásároljon a Kratom Birdnél?

Kiváló ellátási lánc

Az ellátási lánc kiválósága áll a működésünk középpontjában!

Ma egy nagyon jól felszerelt raktárral büszkélkedhetünk, ahonnan naponta szállítjuk termékeinket. Gondosan beszereztük a legtisztább kratomot megbízható beszállítóktól, biztosítva a professzionális és bizalmas kapcsolatot. A közvetítők kiiktatásával fenntartjuk a szigorú minőségellenőrzést, és átlátjuk a teljes folyamatot a beszerzéstől a csomagolásig. Érkezéskor minden tétel átfogó laboratóriumi vizsgálatnak van alávetve, garantálva a legmagasabb színvonalat.

Kiváló ügyfélélmény

A Kratom Birdnél az ügyfél tapasztalatai a legfontosabbak!

Felhasználóbarát webáruházunk, amely a felhasználói felületre és a felhasználói élményre összpontosít, biztosítja a zökkenőmentes és könnyű böngészést és vásárlást. A segítőkész és hatékony ügyfélszolgálat is nagyon fontos számunkra, ezért szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megértsük igényeiket és preferenciáikat.

Csúcsminőségű kratom

A madár (bird), a márkanevünk a nyitottságot, a szabadságot és a bizalmat szimbolizálja!

Világos küldetésünkre utal, hogy csak tiszta, prémium és minőségi kratomot kínáljunk a legforradalmibb árakon. Meggyőződésünk, hogy mindenkinek hozzá kell férnie ehhez a természetes választáshoz. Folyamataink megismételhetősége és reprodukálhatósága iránti elkötelezettségünkkel arra törekszünk, hogy üzleti tevékenységünk minden területén állandó kiválóságot nyújtsunk.

Legjobb ügyfélszolgálat

A Kratom Birdnél az őszinteséget és a bizalmat tekintjük az ügyfelekkel és partnerekkel folytatott interakcióink alappillérének!

Komolyan vesszük a szolgáltatást és a felelősséget, mert tudjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. A hozzáértés és a zsenialitás arra ösztönzi csapatunkat, hogy folyamatosan fejlődjünk és újuljunk. Szeretnénk, ha az együttműködés és az innovatív gondolkodás állnának az iparág élvonalában.

Kratom Bird logó

Csatlakozzon utazásunkhoz, hogy megtapasztalja a kratom legjobbját. A Kratom Birdnél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes és megbízható kratom élményt nyújtsunk, amelyet alapvető értékeink és a kiválóság iránti elkötelezettségünk támogat.


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.