WE ARE CLOSED DECEMBER 1 TO BE ABLE TO RECEIVE THE SHIPMENT OF NEW BATCHES/PRODUCTS. NO ORDERS WILL BE PROCESSED ON FRIDAY!

Vélemények

Rólunk

Kratom Bird

A Kratom Birdnél az alapértékeink vezérelnek minket, amelyek cégünk filozófiájának és működésének alapját képezik. Az őszinteség és a bizalom, a szolgáltatás és a felelősség, a kompetencia és a zsenialitás, az együttműködés és az innováció azok az elvek, amelyek irányítanak minket, miközben igyekszünk a lehető legjobb élményt nyújtani nagyra becsült ügyfeleink számára.

Történetünk 2012-ben kezdődött, amikor felcsillant szemünkben a kratom növény iránti érdeklődés. Felismerve a piac megbízható és kiváló minőségű termékek iránti igényét elköteleztük magunkat, hogy forradalmasítjuk az iparágat. Rendkívül aprólékos kutatásokat végeztünk a növényen, feltérképeztük a piacot, és megbízható beszállítókat kerestünk. Elégedetlenek voltunk a meglévő üzleti hibákkal, ezért úgy döntöttünk, hogy közvetlenül meglátogatjuk a forrást, Délkelet-Ázsiát, és közvetlen együttműködést alakítunk ki a gazdálkodókkal.

Miért vásároljon a Kratom Birdnél?

Kiváló ellátási lánc

Az ellátási lánc kiválósága áll a működésünk középpontjában!

Ma egy nagyon jól felszerelt raktárral büszkélkedhetünk, ahonnan naponta szállítjuk termékeinket. Gondosan beszereztük a legtisztább kratomot megbízható beszállítóktól, biztosítva a professzionális és bizalmas kapcsolatot. A közvetítők kiiktatásával fenntartjuk a szigorú minőségellenőrzést, és átlátjuk a teljes folyamatot a beszerzéstől a csomagolásig. Érkezéskor minden tétel átfogó laboratóriumi vizsgálatnak van alávetve, garantálva a legmagasabb színvonalat.

Kiváló ügyfélélmény

A Kratom Birdnél az ügyfél tapasztalatai a legfontosabbak!

Felhasználóbarát webáruházunk, amely a felhasználói felületre és a felhasználói élményre összpontosít, biztosítja a zökkenőmentes és könnyű böngészést és vásárlást. A segítőkész és hatékony ügyfélszolgálat is nagyon fontos számunkra, ezért szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megértsük igényeiket és preferenciáikat.

Csúcsminőségű kratom

A madár (bird), a márkanevünk a nyitottságot, a szabadságot és a bizalmat szimbolizálja!

Világos küldetésünkre utal, hogy csak tiszta, prémium és minőségi kratomot kínáljunk a legforradalmibb árakon. Meggyőződésünk, hogy mindenkinek hozzá kell férnie ehhez a természetes választáshoz. Folyamataink megismételhetősége és reprodukálhatósága iránti elkötelezettségünkkel arra törekszünk, hogy üzleti tevékenységünk minden területén állandó kiválóságot nyújtsunk.

Legjobb ügyfélszolgálat

A Kratom Birdnél az őszinteséget és a bizalmat tekintjük az ügyfelekkel és partnerekkel folytatott interakcióink alappillérének!

Komolyan vesszük a szolgáltatást és a felelősséget, mert tudjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. A hozzáértés és a zsenialitás arra ösztönzi csapatunkat, hogy folyamatosan fejlődjünk és újuljunk. Szeretnénk, ha az együttműködés és az innovatív gondolkodás állnának az iparág élvonalában.

Kratom Bird logó

Csatlakozzon utazásunkhoz, hogy megtapasztalja a kratom legjobbját. A Kratom Birdnél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kivételes és megbízható kratom élményt nyújtsunk, amelyet alapvető értékeink és a kiválóság iránti elkötelezettségünk támogat.