WE WILL BE CLOSED TOMORROW, JUNE 21ST, FOR A SWEDISH HOLIDAY. SHIPPING WILL RESUME ON MONDAY, JUNE 24TH!

Vélemények

Yellow Vein Kratom

KRATOM TERMÉKEINKET CSAK SZAPPAN GYÁRTÁSÁRA VALÓ NYERSANYAGKÉNT ÉS EGYÉB HÁMLASZTÓ FELHASZNÁLÁSRA ÁRUSÍTJUK, EMBERI FOGYASZTÁSRA NEM! LÁSD AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET.

Induljon el a melegség és pozitivitás útján a Sárga Kratommal, amely csak a Kratom Birdnél kapható. A prémium Sárga Kratom törzsek gondosan válogatott gyűjteménye egyedülálló és magával ragadó élményt nyújt a kratom rajongók számára Magyarországon. Kiegyensúlyozó és élénkítő tulajdonságai miatt a Sárga Kratom nyugtató ragyogással sugároz, amely feldobja a napot. Fedezze fel a változatos Sárga Kratom választékunk árnyalatait, mindegyik törzs saját figyelemre méltó tulajdonságokkal és potenciális előnyökkel büszkélkedik. A Sárga Kratom kellemes társa lesz gyógynövényes kalandjai során, legyen szó egy gyengéd és nyugtató löketről a nap során, vagy pedig hámlasztó tulajdonságairól. Válasszon minket, ha a legjobb minőségű Sárga Kratom termékekre vágyik, amelyeket a legnagyobb gondossággal készítettek, és szigorú laboratóriumi vizsgálatoknak vetettek alá. Fokozza érzékeit, és engedje el magát a Sárga Kratom arany árnyalataiban. Vásároljon most, és fedezze fel a Sárga Kratom adta csodálatos lehetőségeket a Kratom Bird segítségével.

Szűrés

Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
 1. GOLD MAENG DA
  Nincs raktáron
 2. AKCIÓS
  YELLOW SUMATRA
  Nincs raktáron
 3. AKCIÓS
  YELLOW KASUNG
  Nincs raktáron
 4. YELLOW BORNEO
  8,27 EUR  - 50g

  • [SELECT]
  • 50g
  • 100g
  • 250g
  • 500g
  • 1kg

Szűrés

Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.