WE ARE CLOSED DECEMBER 1 TO BE ABLE TO RECEIVE THE SHIPMENT OF NEW BATCHES/PRODUCTS. NO ORDERS WILL BE PROCESSED ON FRIDAY!

Vélemények

Kratom Megrendelés-feldolgozási határidő

Szállítmányok

Megrendelés-feldolgozási határidő

Minden rendelést a DHL Expresszel (1-2 nap) vagy a FedEx-szel (5-7 nap) szállítunk!

A hétfőtől péntekig 12:00 PM CET előtt beérkezett rendelések és kifizetések esetén ugyanazon a napon elküldjük a csomagot.

A fenti határidő után, illetve hétvégén vagy ünnepnapokon beérkezett rendeléseket a következő munkanapon küldjük.

Felhívjuk figyelmét, hogy a határidőn túl, az utolsó pillanatban leadott rendelések feldolgozását nem tudjuk felgyorsítani.

Szállítási díjak

A szállítási díjak az ön tartózkodási helyétől függenek, és a fizetés során, a cím megadása után érhetők el.

Nem szállítunk Dániába, Finnországba, Norvégiába és Svédországba.

További információk

A Kratom Bird betartja azokat a szállítási szabványokat, amelyeket a fizetéskor a weboldalunkon megjelenítünk. Ritkán előfordulhat, hogy a kézbesítés rajtunk kívülálló okok miatt késik. A Kratom Bird nem vállal felelősséget a szállítmányozói szolgáltatás hibáiért, beleértve a késedelmes kézbesítést vagy az elveszett csomagokat.

Megkérjük, hogy a rendelés leadásakor még egyszer ellenőrizze a szállítási cím helyességét (beleértve az épület- vagy lakásszámot is), majd ellenőrizze újra a rendelést visszaigazoló e-mailben.

A Kratom Bird nem vállal felelősséget a hozzánk visszaküldött tételek költségeinek megtérítéséért, az ügyfél által részünkre megadott hiányos vagy helytelen címzés miatt. Ezekre a tételekre „Visszaküldés a feladónak” díjat, valamint a rendelés újbóli elküldésének eredeti szállítási költségeit kell fizetni.

Kratom Bird Főoldal a Szállítmányok aloldalról