CREDIT CARD IS NOW WORKING ON WWW.KRATOMBIRD.COM! 

Vélemények

Kratom Megrendelés-feldolgozási határidő

Szállítmányok

Megrendelés-feldolgozási határidő

Minden rendelést a DHL Expresszel (1-2 nap) vagy a UPS-szel (3-7 nap) szállítunk!

A hétfőtől péntekig 12:00 PM CET előtt beérkezett rendelések és kifizetések esetén ugyanazon a napon elküldjük a csomagot.

A fenti határidő után, illetve hétvégén vagy ünnepnapokon beérkezett rendeléseket a következő munkanapon küldjük.

Felhívjuk figyelmét, hogy a határidőn túl, az utolsó pillanatban leadott rendelések feldolgozását nem tudjuk felgyorsítani.

Szállítási díjak

A szállítási díjak az ön tartózkodási helyétől függenek, és a fizetés során, a cím megadása után érhetők el.

* 99,99 € feletti rendelések esetén a UPS ingyenes kiszállítását csak bizonyos európai országokban biztosítjuk.

Nem szállítunk Dániába, Finnországba, Norvégiába és Svédországba.

További információk

A Kratom Bird betartja azokat a szállítási szabványokat, amelyeket a fizetéskor a weboldalunkon megjelenítünk. Ritkán előfordulhat, hogy a kézbesítés rajtunk kívülálló okok miatt késik. A Kratom Bird nem vállal felelősséget a szállítmányozói szolgáltatás hibáiért, beleértve a késedelmes kézbesítést vagy az elveszett csomagokat.

Megkérjük, hogy a rendelés leadásakor még egyszer ellenőrizze a szállítási cím helyességét (beleértve az épület- vagy lakásszámot is), majd ellenőrizze újra a rendelést visszaigazoló e-mailben.

A Kratom Bird nem vállal felelősséget a hozzánk visszaküldött tételek költségeinek megtérítéséért, az ügyfél által részünkre megadott hiányos vagy helytelen címzés miatt. Ezekre a tételekre „Visszaküldés a feladónak” díjat, valamint a rendelés újbóli elküldésének eredeti szállítási költségeit kell fizetni.

Kratom Bird Főoldal a Szállítmányok aloldalról


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.