CREDIT CARD IS NOW WORKING ON WWW.KRATOMBIRD.COM! 

Vélemények

GYIK Kérdések

Megrendelés és fizetés

Milyen fizetési módokat fogad el?

Banki átutalás és hitelkártya.

Honnan tudhatom, hogy mely termékeket válasszam?

A Kratom Bird nem állítja vagy javasolja, hogy termékeinket bármilyen típusú egészségügyi állapot kezelésére használják. Javasoljuk, hogy a vásárlás előtt végezzen saját kutatást, és használjon belátást. Ha általános információkat szeretne a törzs tulajdonságairól vagy népszerű termékekről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ki rendelheti meg termékeit?

A Kratom Birdtől való rendeléshez legalább tizennyolc (18) évesnek kell lennie, és teljes egészében el kell fogadnia Általános Szerződési Feltételeinket. Kérjük, kattintson ide az Általános Szerződési Feltételek teljes részleteinek megtekintéséhez.

Miért késik a rendelésem?

Rendelése a következő okok miatt késhetett vagy törölhető: Még nem érkezett meg a kifizetés – kérjük, ellenőrizze, hogy banki átutalását vagy hitelkártyás fizetését helyesen küldte-e el. Ha a rendelése nincs jelen, miután bejelentkezett a fiókjába, hogy ellenőrizze az állapotát, és még mindig nem kapott megrendelés-visszaigazoló e-mailt, akkor lehet, hogy nem kaptuk meg. Kérjük, ha ez a helyzet, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot. Megrendeléséből hiányozhatnak a szállításhoz szükséges kulcsadatok.

Szállítás

Van szállítás Magyarországra?

Igen!

Van-e kiszállítás az én országomba?A világ minden országába?

Szállítunk, kivéve Svédországot, Dániát, Norvégiát és Finnországot.

Milyen szállítási lehetőségeket kínál?

Minden szállítmányunkat a DHL Expresszel küldjük, amely 1-2 munkanapon belül kézbesíti csomagját, vagy a FedEx-szel, amely 5-7 napot vesz igénybe. Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a szállításról.

Mi az aznapi szállítás?

Amennyiben megrendelését hétköznap 12:00 PM PST-i határidő előtt adja le, azt még aznap délután kiszállítják. Az aznapi kiszállítás nem jelenti azt, hogy a megrendelését ugyanazon a napon kapja meg, amikor feladták vagy kiszállították.

Hogyan követhetem nyomon a csomagomat?

A nyomon követést a szállítást megerősítő e-mail tartalmazza, amelyet röviddel a rendelés kiszállítása után küldünk. Ez az e-mail tartalmazza a csomag nyomon követési számát és a szállítmányozó webhelyére mutató linket. Felhívjuk figyelmét, hogy a frissítések nyomon követése késhet. Nem tudunk segíteni csomagjának szállítása közben, kivéve, ha az már túl van a garantált kézbesítési dátumon.

A címem hibás. Megjavíthatom?

Ha hibát észlel címében, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot. Előfordulhat, hogy mindaddig el tudjuk végezni a helyesbítést, amíg a megrendelését nem szállították ki. Ha rendelését helytelen címmel szállították, lépjen kapcsolatba a DHL-lel, hogy módosítsa a címet!

Legalitás

Legális a kratom?

A Kratom jogi státusza országonként és régiónként eltérő. A kratom legális személyes használatra a világ számos részén, beleértve az Egyesült Államokat és a legtöbb európai országot. Fontos azonban megjegyezni, hogy a szabályozások eltérőek lehetnek, és bizonyos területeken konkrét korlátozások vagy szabályozások lehetnek érvényben.

A kratom legális Magyarországon?

Igen, a kratom legális Magyarországon.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Mi a Kratom?

A Kratom, tudományos nevén Mitragyna speciosa, egy trópusi örökzöld fa, amely Délkelet-Ázsiában őshonos. A kávé családjába tartozik, és évszázadok óta használják gyógyászati és rekreációs tulajdonságai miatt. A kratom levelek aktív vegyületeket tartalmaznak, beleértve a mitragynint és a 7-hidroxi-mitragynint, amelyek kölcsönhatásba lépnek az agyi receptorokkal, és stimuláló vagy nyugtató hatást fejtenek ki.

Ügyfeleinket nem ösztönözzük a kratom fogyasztására, a következő információk kizárólag oktatási célokat szolgálnak.

Hol lehet vásárolni kratomot?

Ha a legjobb helyet keresi kratom vásárlásához, akkor a Kratom Bird az, amit keres. A kratom rajongók első számú online célállomásaként ismert webáruházunk kiváló minőségű kratom termékek széles választékát kínálja Magyarországon. Függetlenül attól, hogy milyen törzsű porított leveleket keres, weboldalunk zökkenőmentes és biztonságos vásárlási élményt nyújt. A minőség, a kiváló ügyfélszolgálat és a gyors szállítás iránti elkötelezettségünkkel a Kratom Bird a legjobb választás a csúcsminőségű kratom termékek megvásárlásához Európában. Vásároljon még ma, és fedezze fel széles választékunkat a tökéletes kratom élményért.

A kratomotok laborban tesztelt?

Igen, a Kratom Birdnél a kratom termékek minőségét és biztonságát helyezzük előtérbe. Minden kratom tételünket szigorú laboratóriumi tesztelésnek vetjük alá. Megbízható harmadik felek laboratóriumaival együttműködve biztosítjuk, hogy kratomunkat átfogó tisztasági és szennyeződésmentességi vizsgálatoknak vessék alá. Ez a laboratóriumi tesztelés iránti elkötelezettség lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink nyugodtak lehessenek tudván, hogy mindig csak a legjobb minőségű kratomot kapják. Elkötelezettek vagyunk az átláthatóság és a minőségbiztosítás iránt, ezért a laboratóriumi vizsgálatok szerves részét képezik folyamatunknak.

Melyik a legjobb kratom?

A "legjobb" kratom fogalma egyénenként változhat, mivel a személyes preferenciáktól és a kívánt hatásoktól függ. A különböző kratom törzsek, mint például a Maeng Da, a Bali és a Zöld Malay különböző jellemvonásokat és előnyöket kínálnak. Egyesek a Fehér törzseket részesítik előnyben, míg mások a Zöld törzseket. Javasoljuk, hogy fedezze fel a különböző törzseket és kísérletezzen, amíg megtalálja azt, amely megfelel az ön igényeinek és céljainak. A Kratom Bird kiváló minőségű kratom törzsek széles választékát kínálja, hogy megfeleljen az egyéni preferenciáknak, és optimális élményt nyújtson. Mintákat is kínálunk, további információkért kattintson ide.

Milyen típusú kratomok léteznek?

A Kratom különböző típusokban létezik, amelyeket gyakran törzseknek nevezünk. Néhány népszerű kratom törzs a Maeng Da, a Bali, a Borneo, a Malay és a Thai. Minden törzs egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Fontos, hogy kipróbálja a különböző törzseket, és megtalálja azt, amely megfelel az igényeinek. A Kratom Birdnél a kratom törzsek széles választékát kínáljuk, hogy biztosan megtalálja azt, amire vágyik.

Prémium kratomot forgalmaztok?

Igen, a Kratom Birdnél büszkék vagyunk arra, hogy csak prémium kratom termékeket kínálunk. Kratomunkat jó hírű beszállítóktól szerezzük be, és prioritásként kezeljük a minőségbiztosítást.

Kaphatok ingyenes kratom mintákat?

Persze! További információkért a mintákkal kapcsolatban kattintson ide.

Hogyan kell készíteni kratom teát?

Sajnos nem értékesítjük a kratomot fogyasztási termékként, ezért nem tudunk tanácsot adni a kratom tea készítéséről.

A kratom kapszulákba helyezhető?

Technikailag igen, de a Kram Bird nem ösztönzi ügyfeleit a kratom por fogyasztására.

Hogyan szedhetem a kratomot?

Semmilyen formában nem javasolhatjuk bevitelét.

Hogyan kell adagolni a kratomot?

Ha a kratom port hobbi tevékenységeihez fogja használni, mint például a kozmetikumok készítése, akkor javasoljuk, hogy kicsiben kezdje 1,5 g-mal, majd növelje 0,5 g-mal, amíg el nem éri a tökéletes érzést.

Hatékony a kratom?

Sok felhasználó számol be pozitív tapasztalatokról a kratommal kapcsolatban, és különböző célokra találták hasznosnak.

Visszatér

Mi a visszaküldési szabályzata?

Kérjük, kattintson ide, ha meg szeretné tekinteni a visszaküldési irányelveinket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Hogyan érhetem el az Ügyfélszolgálatot?

Kérjük, kattintson ide ügyfélszolgálatunk eléréséhez.


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.