WE ARE CLOSED FOR HOLIDAYS BETWEEN JULY 30 TO AUGUST 14, LAST DAY WE SHIP ORDERS ARE MONDAY JULY 29 BEFORE 12.00 CET!
ALL ORDERS MADE DURING THIS PERIOD WILL BE SHIPPED THURSDAY AUGUST 15!

Vélemények

GOLD MAENG DA

test test test 5439,sample item sku is none,Sample enable flag is 0,customer login status is

Termékleírás

Gold Maeng Da Kratom a Kratom Bird-tól több mint egy kratom por; ez egy tapasztalat a tiszta arany standardjáról. Egy speciális szárítási módszer segítségével nyerjük ezt az egyedülálló arany port. Ez az arany szín nemcsak a kiváló minőségét szimbolizálja, hanem helyét is a kratom spektrumban. Az arany kratom termékek gyakran harmonikus keverékei a felpezsdítő fehér kratomnak és a pihentető piros kratomnak, ami az Gold Maeng Da-t tökéletesen kiegyensúlyozott erővé teszi a kratom szappanjában!

A Gold Maeng Da a legjobb érett kratom levelekből készül, ami felejthetetlen minőséget és hatékonyságot garantál. Itt, Magyarországon, a Kratom Bird szimbolizálja az minőség és az autentikusság felé mutató elkötelezettséget. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan termékeket szállítunk, amelyek túllépik az elvárásokat, ami minden grammban tükröződik az Gold Maeng Da Kratomunkban.

Amikor a Kratom Bird-öt választja, nemcsak egy termékmárkát választ - az ünneplés hagyományát választja. Lépjen be a kratom aranykorába Gold Maeng Da-vel, és érezze az egyensúlyban lévő erőt minden szappanban.

Érdekli egy ingyenes minta ebből a termékből? Tudja meg, hogyan foglalhatja be rendelésébe itt.

Elérhetőség: Nincs raktáron
További információ
Sale LabelNem 
Laboratóriumban tesztelve

Laboratóriumban tesztelve

Ezt a terméket egy felhatalmazott harmadik fél laborjában tesztelték

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Biztosítjuk, hogy ez csakis 100% mitragyna speciosa, hozzáadott szintetikus összetevők nélkül

Dalékanyagok nélkül

Dalékanyagok nélkül

Adalékanyagoktól, rovarírtóktól, vírusoktól és baktériumoktól mentes.

Szeretnéd értékelni?
Csak regisztrált vásárlók tudnak értékelést írni.
Jelentkezz be vagy csinálj egy új fiókot
Írj véleményt


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.