WE ARE CLOSED FOR HOLIDAYS BETWEEN JULY 30 TO AUGUST 14, LAST DAY WE SHIP ORDERS ARE MONDAY JULY 29 BEFORE 12.00 CET!
ALL ORDERS MADE DURING THIS PERIOD WILL BE SHIPPED THURSDAY AUGUST 15!

Vélemények

GREEN HORN

result is 0
sku is GREEN HORN sample sku is GREEN HORN-Sample now it is 2024-07-25 03:56:49
current year and month is 2024-07
Elérhetőség: Raktáron
Csak %1 maradt
SKU
GREEN HORN
8,27 EUR  - 50g
result is 0
sku is GREEN HORN sample sku is GREEN HORN-Sample now it is 2024-07-25 03:56:50
current year and month is 2024-07

test test test 5439,sample item sku is GREEN HORN-Sample,Sample enable flag is 1,customer login status is

Termékleírás

A Kalimantan régió szívében, ahol Borneó hatalmas folyói szelik át a buja zöld növényzetet, növekszik a különleges kratom növény, amelynek levelei olyanok, mint a méltóságteljes szarvak. Itt szüreteljük gondosan a White Horn, Red Horn és csillagunkat – a Green Horn-t.

A Green Horn Kratom nem csupán egy termék – ez egy természet szimfóniája, amely finomhangoltan összhangban van a Föld saját ritmusával. A felhasználók értékelik a képességét, hogy gyengéden nyugtatja és kiegyensúlyozza a forgószél gondolatokat, miközben egy finom energialökést nyújt egy fürdő után. Mindenekelőtt ez egy olyan kratom fajta, amely segít lelazulni, összpontosítani és megtalálni a belső békédet.

A Kratom Birdnél büszkén mutatjuk be a Green Horn Kratomot, egy új gyöngyszemet magas minőségű termékeink gyűjteményében. Minden egyes levelet gondosan kézzel szednek, hogy biztosítsák a tiszta és hatékony élményt.

Elkötelezettségünk a tisztaság és az erő iránt nemcsak a lelkiismeretes szüretelési folyamatunkban tükröződik, hanem a szigorú minőségellenőrzéseinkben is. Azt szeretnénk, ha bizalommal töltene el mindenkit, hogy minden csomag biztonságos és természetes terméket tartalmaz.

Fedezd fel a Green Horn Kratom varázsát, és hagyja, hogy elbűvölje az érzékeidet. Válaszd ki az ideális csomagméretet, a kényelmes 15g-os csomagtól a nagyvonalú 1kg-os opcióig, minden egyes felhasználó egyéni igényeire szabva.

Készülj fel arra, hogy elcsábítson a Green Horn Kratom. Rendeld meg a zöld örökségedet közvetlenül Borneó szívéből a Kratom Birdnél még ma – és ígérjük, hogy a varázslatos utazás csak most kezdődött.

Érdekel egy ingyenes minta ennek a terméknek? Tudj meg többet arról, hogyan adhatsz hozzá mintákat a rendelésedhez itt

További információ
Sale LabelNem 
Laboratóriumban tesztelve

Laboratóriumban tesztelve

Ezt a terméket egy felhatalmazott harmadik fél laborjában tesztelték

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Biztosítjuk, hogy ez csakis 100% mitragyna speciosa, hozzáadott szintetikus összetevők nélkül

Dalékanyagok nélkül

Dalékanyagok nélkül

Adalékanyagoktól, rovarírtóktól, vírusoktól és baktériumoktól mentes.

Szeretnéd értékelni?
Csak regisztrált vásárlók tudnak értékelést írni.
Jelentkezz be vagy csinálj egy új fiókot
Írj véleményt


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.