WE ARE CLOSED DECEMBER 1 TO BE ABLE TO RECEIVE THE SHIPMENT OF NEW BATCHES/PRODUCTS. NO ORDERS WILL BE PROCESSED ON FRIDAY!

Vélemények

GREEN HORN

result is 0
sku is GREEN HORN sample sku is GREEN HORN-Sample now it is 2023-11-28 13:31:09
current year and month is 2023-11
Elérhetőség: Raktáron
Csak %1 maradt
SKU
GREEN HORN
8,00 EUR  - 50g
result is 0
sku is GREEN HORN sample sku is GREEN HORN-Sample now it is 2023-11-28 13:31:09
current year and month is 2023-11

test test test 5439,sample item sku is GREEN HORN-Sample,Sample enable flag is 1,customer login status is

Termékleírás

A Kalimantan régió szívében, ahol Borneó hatalmas folyói szelik át a buja zöld növényzetet, növekszik a különleges kratom növény, amelynek levelei olyanok, mint a méltóságteljes szarvak. Itt szüreteljük gondosan a White Horn, Red Horn és csillagunkat – a Green Horn-t.

A Green Horn Kratom nem csupán egy termék – ez egy természet szimfóniája, amely finomhangoltan összhangban van a Föld saját ritmusával. A felhasználók értékelik a képességét, hogy gyengéden nyugtatja és kiegyensúlyozza a forgószél gondolatokat, miközben egy finom energialökést nyújt egy fürdő után. Mindenekelőtt ez egy olyan kratom fajta, amely segít lelazulni, összpontosítani és megtalálni a belső békédet.

A Kratom Birdnél büszkén mutatjuk be a Green Horn Kratomot, egy új gyöngyszemet magas minőségű termékeink gyűjteményében. Minden egyes levelet gondosan kézzel szednek, hogy biztosítsák a tiszta és hatékony élményt.

Elkötelezettségünk a tisztaság és az erő iránt nemcsak a lelkiismeretes szüretelési folyamatunkban tükröződik, hanem a szigorú minőségellenőrzéseinkben is. Azt szeretnénk, ha bizalommal töltene el mindenkit, hogy minden csomag biztonságos és természetes terméket tartalmaz.

Fedezd fel a Green Horn Kratom varázsát, és hagyja, hogy elbűvölje az érzékeidet. Válaszd ki az ideális csomagméretet, a kényelmes 15g-os csomagtól a nagyvonalú 1kg-os opcióig, minden egyes felhasználó egyéni igényeire szabva.

Készülj fel arra, hogy elcsábítson a Green Horn Kratom. Rendeld meg a zöld örökségedet közvetlenül Borneó szívéből a Kratom Birdnél még ma – és ígérjük, hogy a varázslatos utazás csak most kezdődött.

Érdekel egy ingyenes minta ennek a terméknek? Tudj meg többet arról, hogyan adhatsz hozzá mintákat a rendelésedhez itt

További információ
Sale LabelNem 
Laboratóriumban tesztelve

Laboratóriumban tesztelve

Ezt a terméket egy felhatalmazott harmadik fél laborjában tesztelték

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Biztosítjuk, hogy ez csakis 100% mitragyna speciosa, hozzáadott szintetikus összetevők nélkül

Dalékanyagok nélkül

Dalékanyagok nélkül

Adalékanyagoktól, rovarírtóktól, vírusoktól és baktériumoktól mentes.

Szeretnéd értékelni?
Csak regisztrált vásárlók tudnak értékelést írni.
Jelentkezz be vagy csinálj egy új fiókot
Írj véleményt