WE ARE CLOSED FOR HOLIDAYS BETWEEN JULY 30 TO AUGUST 14, LAST DAY WE SHIP ORDERS ARE MONDAY JULY 29 BEFORE 12.00 CET!
ALL ORDERS MADE DURING THIS PERIOD WILL BE SHIPPED THURSDAY AUGUST 15!

Vélemények

PLANTATION GREEN MAENG DA

test test test 5439,sample item sku is none,Sample enable flag is 0,customer login status is

Termékleírás

A legrégebbi Maeng Da fáktól kezdve valami különlegeset hoztunk létre; a saját Plantation Green Maeng Da-nkat. A Maeng Da fák ágainak levágásával fejlesztettünk ki egy Kratom növényt, amely minőségében és hatásában felülmúlja a többit.

Minden egyes Plantation Green Maeng Da levelünk hordozza eredetének hagyományát és erejét. Gondos felügyelet mellett termesztve, gazdáink minden növényt gondosan ápolnak, hogy biztosítsák számukra a szükséges táplálékot és gondozást a virágzásukhoz. A vadon nőtt és ültetvényen termesztett Kratom közötti különbség egyértelmű; a Plantation Green Maeng Da az alaposan kontrollált körülmények eredménye, amelyek az optimális növekedést és érettséget garantálják. Ez a folyamat egy gazdagabb, mélyebb és konzisztensebb élményt eredményez - minden alkalommal.

Ahogy a kedvelt Green Maeng Da-nkat, úgy a Plantation változat is egy harmónikus élményt kínál, amely ötvözi a jólétet a motivációval. De még mélyebb dimenzióval bír a tisztaságban és erőben, közvetlenül a saját ültetvényeinkről.

Minőségi és átláthatósági ígéretünk erős marad, minden egyes Plantation Green Maeng Da tételünk bizonyítja elkötelezettségünket a tisztaság, az hatékonyság és az hitelesség iránt.

Érezze a különbséget Plantation Green Maeng Da Kratomunkkal, amely ugyanabban a rugalmas csomagolási méretben kapható, amit szeret. Ölelje meg a legrégebbi Maeng Da fák örökségét, és engedje, hogy ez az exkluzív termék részévé váljon a mindennapi rutinjának.

Rendeljen most és fedezze fel, miért a Plantation Green Maeng Da Kratom a nyilvánvaló választás azok számára, akik a legjobbat keresik a Kratomban. Üdvözöljük a jólét következő szintjén a Kratom Bird-nél!

Használja ki a lehetőséget, hogy mintákat rendeljen meg és felfedezze Plantation Green Maeng Da gazdag örökségét és páratlan minőségét, erről többet megtudhat itt

Elérhetőség: Nincs raktáron
További információ
Sale LabelNem 
Laboratóriumban tesztelve

Laboratóriumban tesztelve

Ezt a terméket egy felhatalmazott harmadik fél laborjában tesztelték

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Biztosítjuk, hogy ez csakis 100% mitragyna speciosa, hozzáadott szintetikus összetevők nélkül

Dalékanyagok nélkül

Dalékanyagok nélkül

Adalékanyagoktól, rovarírtóktól, vírusoktól és baktériumoktól mentes.

Szeretnéd értékelni?
Csak regisztrált vásárlók tudnak értékelést írni.
Jelentkezz be vagy csinálj egy új fiókot
Írj véleményt


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.