WE WILL BE CLOSED TOMORROW, JUNE 21ST, FOR A SWEDISH HOLIDAY. SHIPPING WILL RESUME ON MONDAY, JUNE 24TH!

Vélemények

PLANTATION RED MAENG DA

test test test 5439,sample item sku is none,Sample enable flag is 0,customer login status is

Termékleírás

Bemutatjuk új Plantation Red Maeng Da termékünket a Kratom Birdtől, ahol finomítottuk a kratom termesztés művészetét. Maeng Da fák vágásaiból kiindulva gondosan megműveltük saját egyedi ültetvény változatunkat, amely önmagában is kiemelkedik.

A vadon termő és ültetvényen termesztett kratom közötti különbség egyértelmű; a Plantation Red Maeng Da a gondosan kontrollált körülmények eredménye, amelyek az optimális növekedést és érettséget garantálják. Ez a folyamat egy gazdagabb, mélyebb és konzisztensebb élményt eredményez - minden alkalommal.

A Plantation Red Maeng Da tökéletes egyensúlyt képez a nyugtató és energizáló tulajdonságok között, egyedülálló termesztési rendszerünkön keresztül gazdagítva. Ez egy kivételes tisztaságú és hatékonyságú terméket biztosít, amely új magasságokba emeli a hagyományos Red Maeng Da élményét.

A Kratom Birdnél a minőség és az eredetiség mindig az első helyen áll. Elkötelezettségünk ezekhez az értékekhez áthatja folyamatunk minden részét, az ültetvénytől a termékig. A Plantation Red Maeng Da minden csomagja tökéletességre való törekvésünk tanúbizonysága.

Válassza a Plantation Red Maeng Da-t egy magasabb szintű kratom élményért, amely ötvözi a legjobb Maeng Da fák örökségét a jövő termesztési technológiájával. Hagyja, hogy ez az exkluzív változat része legyen napi rituáléjának és tapasztalja meg a különbséget a Kratom Bird-del.

Használja ki az alkalmat, hogy mintákat rendeljen meg és felfedezze a Plantation Red Maeng Da gazdag örökségét és páratlan minőségét, további információért kattintson ide.

Elérhetőség: Nincs raktáron
További információ
Sale LabelNem 
Laboratóriumban tesztelve

Laboratóriumban tesztelve

Ezt a terméket egy felhatalmazott harmadik fél laborjában tesztelték

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Biztosítjuk, hogy ez csakis 100% mitragyna speciosa, hozzáadott szintetikus összetevők nélkül

Dalékanyagok nélkül

Dalékanyagok nélkül

Adalékanyagoktól, rovarírtóktól, vírusoktól és baktériumoktól mentes.

Szeretnéd értékelni?
Csak regisztrált vásárlók tudnak értékelést írni.
Jelentkezz be vagy csinálj egy új fiókot
Írj véleményt


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.