WE WILL BE CLOSED TOMORROW, JUNE 21ST, FOR A SWEDISH HOLIDAY. SHIPPING WILL RESUME ON MONDAY, JUNE 24TH!

Vélemények

PLANTATION WHITE MAENG DA

test test test 5439,sample item sku is none,Sample enable flag is 0,customer login status is

Termékleírás

A Plantation White Maeng Da kratomunk egyedülálló kategóriájú termék, amely olyan egyedi, mint amennyire élénkítő. Specializált ültetvényeinken minden növényt gondosan ápolunk, a legöregebb Maeng Da fákról gondosan válogatott sarjakból létrehozva egy olyan változatot, amely kiemelkedik a tömegből.

Plantation White Maeng Da és a hagyományosan betakarított White Maeng Da közötti különbség ültetvényeink gondos és precíz művelésében rejlik. Ellenőrzött körülményeink garantálják a konstansan magas minőséget, ahol minden levél tökéletes tápanyag-egyensúlyt kap a jellegzetes fehér erek kifejlesztéséhez – amelyek az energetizáló hatásukról ismertek.

Ez a gondos folyamat egy olyan White Maeng Da-t eredményez, amely páratlan a tisztaságában és dinamizmusában, tökéletes azok számára, akik egy természetes energialöketet keresnek. 100%-ban természetes összetételével a Plantation White Maeng Da egy pezsdítő élményt kínál, amely máshol nehezen található meg.

A Kratom Bird csak a legjobbat kínálja, és a Plantation White Maeng Da sem kivétel. Minden csomag a lehető legmagasabb minőség és szolgáltatás ígéretét hordozza, egy olyan termékkel, amelyet az Ön elvárásainak megfelelésére és azok felülmúlására terveztünk.

Ébressze fel energiáját és tapasztaljon meg egy új vitalitás dimenziót a Plantation White Maeng Da Kratommal. Tegye azt a mindennapi rutinjának részévé, és hagyja, hogy a Kratom Bird megmutassa az útját egy élettelibb lét felé.

Használja ki az alkalmat, hogy mintákat rendeljen, és fedezze fel a Plantation White Maeng Da gazdag örökségét és páratlan minőségét, további információkért kattintson ide.

Elérhetőség: Nincs raktáron
További információ
Sale LabelNem 
Laboratóriumban tesztelve

Laboratóriumban tesztelve

Ezt a terméket egy felhatalmazott harmadik fél laborjában tesztelték

Mitragyna Speciosa

100% Mitragyna Speciosa

Biztosítjuk, hogy ez csakis 100% mitragyna speciosa, hozzáadott szintetikus összetevők nélkül

Dalékanyagok nélkül

Dalékanyagok nélkül

Adalékanyagoktól, rovarírtóktól, vírusoktól és baktériumoktól mentes.

Szeretnéd értékelni?
Csak regisztrált vásárlók tudnak értékelést írni.
Jelentkezz be vagy csinálj egy új fiókot
Írj véleményt


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.