WE ARE CLOSED DECEMBER 1 TO BE ABLE TO RECEIVE THE SHIPMENT OF NEW BATCHES/PRODUCTS. NO ORDERS WILL BE PROCESSED ON FRIDAY!

Vélemények

Nagyker: megbízható Kratom céget keres?

Wholesale

Megbízható kratom céget keres, amely a legjobb kratomot szállítja a legalacsonyabb áron Európában? Akkor ne keressen tovább, a kratom bird 2016 óta része Európa legnagyobb kratomot szállító vállalatának az EU egészében. Arra törekszünk, hogy csak a legjobb kratomot kínáljuk, és ügyfeleinknek valódiak legyünk, minden termékünk laboratóriumi tesztelésnek van alávetve, és átesett. kiterjedt minőségellenőrzés, hogy csak a legjobb leveleket importáljuk!

Szakértők szerint a kratom piaca, különösen az Egyesült Államokban, már 1,3 milliárd dolláros iparág, és Európa lassan felzárkózik. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen ennek a virágzó piacnak, legyen a kratom bird viszonteladója, és lássa el vásárlóit prémium kratom termékkel MA!

Miért érdemes
viszonteladónak lenni a Kratom Bird számára?

Prémium kratomot kínálunk!

Gyáraink magas színvonalú gyártási gyakorlattal dolgoznak, és magasra teszik a mércét mások számára, hogy kövessenek. A jó színvonal, gyakorlat és minőség megnyilvánul a végeredményben, és büszkék vagyunk arra, hogy az iparág szakértőit alkalmazzuk, akik törődnek azzal, hogy a legjobb gyakorlati protokollokat állítsák fel gyártásunkhoz. Büszkék vagyunk gyárunkra. Ma kiváló minőségellenőrökből álló csapattal állunk rendelkezésükre, hogy kiváló terméket tudjunk eladni ügyfeleinek!

Mi vagyunk az egyetlen olyan vállalat Európában, amely termékeinket fertőtleníti!

A nyersanyagot UV-C-vel fertőtlenítik, amely a leghatékonyabb módszer a kratom vírusoktól és baktériumoktól való fertőtlenítésére, és az export előtt minden dobozt sterilizálnak gamma-sterilizáló létesítményekben, hogy extra védelmet nyújtsanak a baktériumok és vírusok ellen.

Laboratóriumban tesztelt termékeket kínálunk!

Mindenki azt mondja, hogy laboratóriumban tesztelik termékeiket, de vajon tényleg? Ha tőlünk vásárol, biztosítjuk, hogy 100%-ban laboratóriumilag tesztelt kratom az Eurofins, a világ legnagyobb és felhatalmazott laboratóriumi vállalata tényleges laborjelentéseivel.

Alacsony árak!

A legjobb B2B és B2C nagykereskedelmi árakat kínáljuk Európában. 10 kg-tól 10 000 kg-ig bármilyen mennyiséget szállítunk Önnek, lépjen kapcsolatba velünk még ma, és megbeszélhetjük a továbbiakat!

Európai nagykereskedő

Cégünk Svédországban található, vagyis napokon belül megkaphatja rendelését! a FedEx-szel dolgozunk, akik egy héten belül szállítanak minden európai országba nagyon alacsony áron! Többé nem kell Délkelet-Ázsiából vásárolnia, és magas szállítási díjat kell fizetnie!

Töltse ki az űrlapot
24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!