Vélemények

Nagyker: megbízható Kratom céget keres?

Wholesale

Megbízható kratom céget keres, amely a legjobb kratomot szállítja a legalacsonyabb áron Európában? Akkor ne keressen tovább, a kratom bird 2016 óta része Európa legnagyobb kratomot szállító vállalatának az EU egészében. Arra törekszünk, hogy csak a legjobb kratomot kínáljuk, és ügyfeleinknek valódiak legyünk, minden termékünk laboratóriumi tesztelésnek van alávetve, és átesett. kiterjedt minőségellenőrzés, hogy csak a legjobb leveleket importáljuk!

Szakértők szerint a kratom piaca, különösen az Egyesült Államokban, már 1,3 milliárd dolláros iparág, és Európa lassan felzárkózik. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen ennek a virágzó piacnak, legyen a kratom bird viszonteladója, és lássa el vásárlóit prémium kratom termékkel MA!

Miért érdemes
viszonteladónak lenni a Kratom Bird számára?

Prémium kratomot kínálunk!

Gyáraink magas színvonalú gyártási gyakorlattal dolgoznak, és magasra teszik a mércét mások számára, hogy kövessenek. A jó színvonal, gyakorlat és minőség megnyilvánul a végeredményben, és büszkék vagyunk arra, hogy az iparág szakértőit alkalmazzuk, akik törődnek azzal, hogy a legjobb gyakorlati protokollokat állítsák fel gyártásunkhoz. Büszkék vagyunk gyárunkra. Ma kiváló minőségellenőrökből álló csapattal állunk rendelkezésükre, hogy kiváló terméket tudjunk eladni ügyfeleinek!

Mi vagyunk az egyetlen olyan vállalat Európában, amely termékeinket fertőtleníti!

A nyersanyagot UV-C-vel fertőtlenítik, amely a leghatékonyabb módszer a kratom vírusoktól és baktériumoktól való fertőtlenítésére, és az export előtt minden dobozt sterilizálnak gamma-sterilizáló létesítményekben, hogy extra védelmet nyújtsanak a baktériumok és vírusok ellen.

Laboratóriumban tesztelt termékeket kínálunk!

Mindenki azt mondja, hogy laboratóriumban tesztelik termékeiket, de vajon tényleg? Ha tőlünk vásárol, biztosítjuk, hogy 100%-ban laboratóriumilag tesztelt kratom az Eurofins, a világ legnagyobb és felhatalmazott laboratóriumi vállalata tényleges laborjelentéseivel.

Alacsony árak!

A legjobb B2B és B2C nagykereskedelmi árakat kínáljuk Európában. 10 kg-tól 10 000 kg-ig bármilyen mennyiséget szállítunk Önnek, lépjen kapcsolatba velünk még ma, és megbeszélhetjük a továbbiakat!

Európai nagykereskedő

Cégünk Svédországban található, vagyis napokon belül megkaphatja rendelését! a FedEx-szel dolgozunk, akik egy héten belül szállítanak minden európai országba nagyon alacsony áron! Többé nem kell Délkelet-Ázsiából vásárolnia, és magas szállítási díjat kell fizetnie!

Töltse ki az űrlapot
24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!


SEK is Now Our Standard Currency for Payments

Please be aware that we have discontinued our partnership with PayU and have now partnered with Viva Wallet for all our payment processing needs. However, it's important to note that Viva Wallet processes payments in Swedish Krona (SEK). We understand this change from Euro to SEK might be significant for our customers. To assist with this transition, our website will continue to display prices in Euros to provide a clear reference for the exchange rate between SEK and Euro. During the checkout process, please note that the total amount will be presented in SEK, and the final charge will be made in SEK.