Forrás: CTN News Egy munkás betakarítja a kratomot.

A Kratom Bird a nyers kratom ipart forradalmasítására törekszik azáltal, hogy forradalmi áron szállít alaposan tesztelt, kiváló minőségű kratom törzseket. Vásárolj prémium kratomot szappangyártási folyamataidhoz és egyéb hámlasztó folyamatokhoz.

A kratom törzsek megfelelnek a GMP rendszernek (jó gyártási gyakorlat), és a legtisztábbak a vízzáró ellenőrzési standardokkal, ami organikussá és teljesen természetessé teszi őket. Éppen a legjobb kratom webáruházban landoltál, ahol a legjobb kratom kapható online! 

Csapatunk szívét-lelkét beletette az összes hasznos információ megtalálásába a kratomról, és válaszolt néhány gyakran ismételt kérdésre róla. Ha szeretnél többet megtudni, folytasd az olvasást.

Mi a Kratom?

Forrás: iStock photos

 

kratom fa (Mitragyna speciosa) egy délkelet-ázsiai és thaiföldi növény, amely az elmúlt években nagy hírnévre tett szert Európában. Mivel a kratom fák a kávé család egyik tagja, olyan leveleket termelnek, amelyeknek fájdalomcsillapító és komplex, serkentő hatásuk van.

A malajziaiak, indonézek, új-guineai bennszülöttek és élőviláguk évszázadok óta használják a leveleket. A levelek feltételezhetően segítettek a fájdalom csökkentésében és a produktivitás növelésében.

Állítólag Willem Pieter Korthals, egy holland botanikus fedezte fel a növényt, és ő vezette be a nyugati féltekére.

A kratom leveleknek két fő hatóanyaga van, a mitraginin és a 7-hidroxi mitraginin. 

Ma számos különböző üzletben vásárolhatsz kratomot, és többféle célra fel tudod használni.

A Kratom levelek más elnevezései a Madat Thang, Biak, Maeng Da Leaf, Kakuam, Gratom, Thom,  Ketum, vagy Herbal Speedball.

A Kratom zöld, piros, sárga és fehér vénás színekben kapható. A red vein kratom elkészítéséhez a növény legérettebb leveleit kell felhasználni. A red vein kratom típus az erősségéről ismért.

A white vein kratomnak finomabb hatása van, mivel fiatalabb levelekből lehet elkészíteni. A green vein kratom a fehér és a vörös között van. 

A yellow vein kratom törzs egyedi a többi kratom törzshöz képest. Nem fordul elő természetes módon. A növény friss leveleinek betakarítása után meg kell szárítani őket egy speciális eljárással, hogy yellow vein kratom legyen belőle. 

A kratom sokféle formában kapható, beleértve a kivonatokat és a porokat is. A kratom por (őrölt kratom) a leggyakoribb formája a levelek megszerzésének, mivel gazdaságosan áron forgalmazható.

Ráadásul a lelkes kratom termékek gyártói a megvásárolt nyers kratom port felhasználhatják más termékek készítéséhez, mint a mosószerek, bőrápolási termékek és kratom szappakon.

Mi a Kratom szappan?

Úgy tűnik, hogy a Kratommal átitatott termékek népszerűbbek, mint valaha. Azonban vannak más kratom termékek, amelyeket biztosan szívesen kipróbálnál, de nem kaphatók a helyi kiskereskedők üzleteiben vagy online. Ezért megpróbálhatsz saját kratom termékeket készíteni.

A Kratom szappan egy kratom porral átitatott tisztítószer. A szappan vegyíthető más természetes összetevőkkel, és egészséget és ápolást nyújt a bőrnek.

Annak ellenére, hogy a kratom gyógyító tulajdonságairól nem állnak rendelkezésre jelentős kutatási eredmények, számos szappangyártó használja terméke összetevőjeként a kratomot.

Ha utánanézel ezeknek a szappanoknak, csak megbízhatatlan forrásokat fogsz találni. Ezért legjobb, ha te magad jársz utána, mielőtt kezedbe vennél egyet. Az ilyen projektek segíthetnek a fenntartható életmód kialakításában. 

Az alternatív gyógyászat hívei gyakran gyártanak házi készítésű termékeket, amelyek lehetővé teszik a tiszta és egészséges életmódot.

Bármilyen kratom készítmény testi használata előtt ajánlatos konzultálni erről az orvosoddal. Ez segít megállapítani, hogy megfelelnek-e számodra a kratom termékek. Az orvosok megfelelő tudással rendelkeznek ahhoz, hogy hasznos tanáccsal szolgáljanak.

Függetlenül attól, hogy miért próbálod ki a kratom termékek másmilyen alkalmazását, meg fogod találni azt a kratom terméket, amely megad egy olyan wellness ápolást, amire nem is számítottál.

Mit jelentenek a kratom színek? 

Ha közelebbről megnézel egy kratom növényt, észreveszel egy egyedi színt a vénákon, leveleken és szárakon. A színek a fehér, zöld és piros között változnak.

A levél színe a kratom növény érettségi szintjét jelzi. A vörös vénák például azt jelentik, hogy a kratom levelek érettek. A fehér vénák viszont azt jelzik, hogy a levelek viszonylag fiatalok. 

Minden kratom levélnek egyedi kémiai összetétele van, különböző hatóanyag-koncentrációkkal. Ezért minden levél különböző hatásokat fejt ki a testben.

Fehér – A white vein kratom energiát ad fokozott látással, ami nagyobb produktivitáshoz vezet.

Vörös – A red vein kratom törzs tekinthető a legerősebb nyers kratom törzsnek. Ez a törzs segíthet csökkenteni a kellemetlen érzéseket, és fokozza a test relaxációját.

Zöld – A Green vein kratom törzs tökéletes fájdalomcsillapítás nyújt a jobb funkcionáláshoz és egy átfogó eufórikus érzés keltéséhez.

A kapható legjobb kratom törzsek

Számos kratom típus és törzs létezik. A legnépszerűbb kratom termékek a következők:

  • Green kratom
  • Maeng Da kratom
  • Red kratom
  • White kratom
  • Yellow kratom

A legmegfelelőbb kratom termék megtalálásához hasznos tudni, hogy minden törzsnek megvannak a saját tulajdonságai és egyedi jellemzői, amelyek egyedivé teszik. Derítsük ki tehát, hogy az egyes törzsek milyen alapanyagot tartalmaznak a gyártási folyamataidhoz.

1. Green Kratom

A Green vein kratom termékek azok, amikre mindig is vágytál, ha olyan törzset keresel, amely valamivel enyhébb intenzitású, mint a white kratom. Azonban hasonló hatást fejthet ki, mint a fehér kratom azonnali hatása. 

A green vein kratomnak feltételezhetően nincsenek intenzív mellékhatásai. Ezért ezzel a törzzsel nem kell stresszes napokra számítani.

A Green vein kratom segíthet a fókusz és a teljesítmény javításában. Segíthet ellazulni társaságban azáltal, hogy segít növelni az önbizalmat, miközben megpróbálsz jól funkcionálni társalgási helyzetekben.

Green vein kratom előnyök

A Green vein kratom számos potenciális előnnyel jár. A leggyakoribbak a következők:

  • Önbizalmat ad
  • Kellemesen érezheted vele magad találkozókon
  • Jobb életminőség
  • Jobb megoldás a fájdalommentes bőr eléréséhez

Ha ez az első alkalom, hogy kratom termékeket használsz vagy készítesz, a zöld vénás kratom törzs tökéletesen alkalmas kezdésre, mivel nem rendelkezik a többi kratom törzshöz hasonló erős hatással.

2. Maeng Da kratom

A Maeng Da kratom egy prémium törzs, amelynek tulajdonságai hasonlóak a zöld, fehér és vörös törzsekéhez.

Mint más kratom törzsek, a Maeng Da Kratom is segíthet ellazítani a test izmait. Annak ellenére, hogy főleg Thaiföld termékeny földjén termesztik, a Maeng Da törzset máshol, például Malajziában és Indonéziában is termesztik.

A törzset oltással keltették életre, amely alatt két különböző törzs szöveteit egyesítették, hogy új törzset hozzanak létre.

Ha egy erősebb és tovább tartó hatással rendelkező kratomra vágysz, akkor a Maeng Da kratom lesz a legjobb megoldás.

A Green Maeng Da kratomot a potenciális fájdalomcsillapító tulajdonságai miatt szeretik. Segíthet számos rendellenesség leküzdésében, ami jobb életminőséget eredményez. Ezért helyettesít más, nem természetes orvosi ópiátot.

A kratom azért is népszerű, mert segíthet a hatékonyság növelésében. Más népszerű Maeng da termékek a Red Maeng Da és a White Maeng Da.

A Maeng Da Kratom előnyei

A Maeng Da, a leghíresebb kratom használatával a következőkre lehet számítani:

  • Hatékony fájdalomcsillapítás
  • Energianövelés
  • Teljesítménynövelés
  • Nagyobb önbizalom

Lehet, a Maeng Da Kratomot más összetevőkkel kell majd vegyítenek, mivel ez egy intenzív kratom törzs. A helyes kratom mérés nem csak gyorsabb gyártási folyamathoz vezet, hanem a végeredmény is sokkal hatékonyabb lesz.

3. Red Kratom

A Red vein kratom egy kevésbé népszerűbb törzs, mint a fehér és zöld törzsek, hisz rendkívül nyugtató hatású. Ez a törzs azoknak való, akik pihenni szeretnének egy nyugtató érzés társaságában, amit a Red Kratom termékek testi alkalmazásával lehet elérni.

Talán ez lesz a kedvenc törzset, hisz segíthet javítani az általános egészséget és növekedést, miközben élvezheted a fájdalommentes életet. 

A Red vein kratomnak többféle típusa kapható, mint a Red ThaiRed BorneoRed Bali, és még sok-sok más típus, amelyek segíthetnek relaxálni a minőségi alvássál.

Red Vein Kratom előnyök

A Red vein kratom törzs előnyei a következők:

  • Jobb alvás
  • Fájdalomcsillapítás
  • Elősegíti az általános egészséget és jólétet
  • Nyugtató érzést nyújt

Ha testi fájdalmaid vannak, fontolóra veheted a Red vein kratomra való áttérést, hisz rendkívül jó terápiás összetevőként szolgálhat.

4. White kratom

A homályos mentális fókusz helyett kezdhetnéd reggeleidet frissítő white kratommal.

Mivel a törzs mitraginin vegyületekben gazdag, ezért energia-fokozó tulajdonságai vannak, amelyek segítenek megbírkózni a mindennapi feladatokkal.

Ha még nem használtad a fehér kratom törzset nyersanyagként a termékeidben, akkor érdemes először minimális adagokat használnod, hogy lásd, miként reagál a tested.

Ha nem éred el vele a kívánt eredményt, növeld az adagot, amíg elégedett nem leszel.

Ma már a White Vein Kratom többféle típusa kapható. Mikor megtalálod a számodra legmegfelelőbbet, utána már több éven keresztül lehet hűséges társad.

A legnépszerűbb white vein típusok a White Maeng DaWhite BorneoWhite Bali és White Szumátra

White Vein Kratom előnyök

Íme néhány előny, amiről nem maradsz le a White Vein Kratom használatával: 

  • Energianövelés
  • Javítja a hangulatot
  • Fókusz és tisztánlátás
  • Fokozza a hangulatot

A white vein számos multifunkciós előnnyel jár, amelyek segíthetnek életminőséged javításában.

5. Yellow kratom

A yellow kratom eredetéről több alkalommal is vita keletkezett. Egyesek úgy vélik, hogy a leveleket a növény késői növekedési szakaszában szedik le, ami az egyedi színhez vezet.

A valóság viszont az, hogy a yellow kratomot egy más szárítási módszerrel lehet elérni. A yellow kratom egy white kratom változat, amelynek színe szárítás közben megváltozik. Ezt az is alátámasztja, hogy csak három elismert törzs létezik: a piros, a zöld és a fehér.

A yellow kratom hatások hosszantartóak, ellentétben a white kratommal, amelynek rövidtávú hatásai vannak. Tekintettel arra, hogy a törzs ritka, a yellow kratomot ajánlatos mindig egy megbízható forgalmazótól beszerezned.

A Kratom Bird a piacon kapható jelenlegi legjobb Yellow Kratomot kínálja. A legtisztább módszerekkel készül, és alaposan tesztelve van.

A legnépszerűbb Yellow vein típusok közé tartoznak a Gold Maeng Da és a Yellow Borneo.

Yellow Vein Kratom előnyök

Ez a ritka és új kratom elég népszerű a kratom felhasználók körében az alábbi előnyök miatt:

  • Javítja a hangulatot
  • Fokozza a hangulatot
  • Tartós hatásai vannak
  • Jobb fókusz

Ha újonc vagy a kratom világban, a sárga kratom jó választás lehet az enyhe hatásai miatt.

A kratom adagolása

A kratom megfelelő adagolása több tényezőtől is függ. A következők tartoznak ide:

  • Általános egészségi állapot
  • Felhasználó életkora
  • Kratom törzs
  • Felhasználói igények

Azonban jobban utána kell járni, hogy meg tudd határozni, melyik kratom adagolás nyújtja számodra az optimális hatást hosszú és rövid távon.

Kratom Bird termékek

A folyamatos kutatások során szerzett több éves tapasztalat megszerzésével a Kratom Bird forradalmasította a kratom ipart azáltal, hogy elhozta neked a valaha látott legjobb nyers kratomot.

Ügyfeleink értékelései páratlanul pozitívek, ilyen lelkesedést máshol nem igazán lehet találni. A leegyszerűsített és felhasználóbarát weboldalunkkal a kiváló minőségű kratom megvásárlása a nevetségesen alacsony árakon könnyebb, mint valaha. Vásárolj magabiztosan, és rendelj villámsebességgel a gyors szállítási lehetőségeinkkel. 

Hogy elismerjük hűségedet, létrehoztunk egy jutalmazási rendszert is, amellyel pontokat gyűjthetsz, és kedvezményeket kaphatsz a rendeléseidre!

A páratlan hűségprogramon kívül a Kratom Bird a következőket nyújtja:

  • Laborban tesztelt kratom
  • Gyors kiszállítás világszerte
  • Biztonságos fizetési átjárók
  • Elkötelezett ügyfélszolgálat

Véleményünk a nyers kratomról

Ha először tervezel kratom törzseket használni, akkor ajánlatos jól utána nézned a dolognak, hogy a legjobb élményre tehess szert ezzel a csodálatos növénnyel.

A kratom hatékonysága és a nem egyértelmű adagolási irányelvek miatt megéri konzultálnod az orvosoddal, mielőtt alkalmaznád a napi rutinodban (éppen úgy, mint bármely más termék esetében). 

Szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről, különleges ajánlatokról és kedvezményekről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Mi a szabadságot, a bizalmat és a nyitottságot képviseljük.

 Szabadítsd fel erődet velünk!